Jens Ramsdal – født 97 – fra Århus SK68

Jens har spillet skak med sine forældre så længe han kan huske, og begyndte til skoleskak efter at have fået en seddel med hjem fra skolen. Han holdt efterhånden op med at spille med sine forældre – først mor, så far, men fortsatte som skoleskakker i mange år. Det var mens Bjarne Johansen styrede skoleskak i Århus. Bjarne har sammen med Jens’s officielle trænere Claus Berg og Jesper Skjoldborg været til stor inspiration for ham.

Jens har et lille håb om engang at blive International Mester, men mindre kan gøre det – fx komme over 2300 i rating igen. Hans største udfordring i skak er et de fleste nok kan relatere til, nemlig at vurdere stillingerne, selvom han egentlig har en god idé om, hvad den handler om. Og det bliver altså ikke nemmere, jo bedre man bliver.

Til gengæld synes han det er sjovt at undervise i skak, og underviser både på den Internationale Skole i Århus og til træningssamlinger i Chesshouse. Han er samtidig ved at uddanne sig til folkeskolelærer, så han kan undervise i alt mulig andet – og sikkert kun bliver bedre til at undervise i skak.

Held og lykke herfra.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *