Isak Storme – 20 år fra Lund, Sverige

Isak bor i Lund i Sverige, men er oprindelig fra Gøteborg. Han lærte skak af sin farfar som otteårig og spillede det med sine venner i SFO’en. Så begyndte han i klub tæt på hjemmet, hvor han kunne få undervisning. Han syntes skak var spændende – en god blanding af teori og turneringer – og han kunne lide at studere det.

Han var mest til endagsturneringer som barn. Det var som regel én forælder, der tog afsted med flere børn. Ud over Sverige og Danmark har han spillet i Norge, Nordmakedonien og Portugal. Ved siden af læser han på Lunds Universitet, og har dyrker også anden sport – squash og padel – der begge minder lidt om tennis.

Held og lykke herfra

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *