Fredericia Skakforening  22. oktober : Klubmesterskab 1. runde  Fredericia Skakforening  28. oktober : 1. division : Fredericia - Viborg  Fredericia Skakforening  28. oktober : Mesterrække 1 : Fredericia 2 - Jerne 1  Fredericia Skakforening  29. oktober : Pointskak

Velkommen til Fredericia Skakforening.

Lidt historie:

I perioden 1901 til 1913 eksisterede der i Fredericia en skakklub under Jysk Skakunion med navnet Fredericia Skakforening.

Fredericia Skakklub startede i 1925 med L. Klüwer som formand. Første klubmester blev M.C.Madsen. Den mest vindende klubmester blev Leif Vestergård med 12 mesterskaber.

Erritsø Skakklub startede i 1982 med Børge Guldager som formand. Første klubmester blev Erik Pedersen, som også blev den mest vindende klubmester med 9 mesterskaber.

Fredericia Skakklub og Erritsø Skakklub sluttede sig pr. 1. juli 2009 sammen under det oprindelige navn Fredericia Skakforening og med Gert Preussler som formand.

Medlemmer:

Foreningen kan tilbyde alle med interesse for skak optagelse som medlemmer. Blandt foreningens nuværende medlemmer - p.t. 55 - er der spillere af forskellig styrke - fra begyndere til mere øvede samt et par stærke mesterspillere.

Kontingent pr. 01.07.2016 :

Børn til 16 år : 140 kr.
Unge mellem 16 og 20 år samt pensionister :   190 kr.
Seniorer : 220 kr.
B-medlem : 65 kr.

Kontingentet er pr. kvartal.

Som medlem af Fredericia Skakforening modtager du vort kvartalsvise interne blad Kongebonden - samt Dansk Skak Unions medlemsblad Skakbladet, der udkommer 8 gange om året. Derudover har du mulighed for at deltage i Skakunionens koordinerede turneringer.

Spillested (midlertidig) og tidspunkt:

I. P. Schmidts Gård, Vendersgade 4, 7000 Fredericia hver mandag fra kl. 18.30.

Vis stort kort

Nyheder fra
Dansk Skak Union

Kort nyt uge 42
ernst bindzus

Det 50. Individuelle Danmarksmesterskab i skak for blinde og svagtseende blev vundet af Ernst Bindzus fra Evans i Vejle med 1½ points forspring til Henning Johansen.

IM-Norm i Esbjerg
esbjerg slut

I 1. Esbjerg Efterår 2018 var de to sidst tilkomne spillere, IM Mikkel Antonsen og GM Dmitrij Kollars, flyvende og begge scorede 7 af 9 på en delt førsteplads. Islandske Hilmir Freyr Heimisson scorede samtidig sin første IM-norm med 6½ point. Et halvt point over kravet.

Rapport fra U-VM i Grækenland

Holdkaptan og coach GM Lars Schandorff beretter fra Ungdoms VM i Grækenland, hvor IM Jonas Buhl Bjerre og FM Filip Boe Olsen repræsenterer de danske farver: