Skak Olympiade 2024 Budapest – del 2

Foto : Trine Treppendahl

Eat. Sleep. Chess. Repeat

Sådan er livet omtrent som spiller ved OL. Cyklussen starter omkring klokken 22, hvor næste rundes modstanderhold bliver offentliggjort, og for kvindeholdet betyder det holdmøde umiddelbart efter. Her kigger vi lidt på sandsynlige holdopstillinger til den kommende dag og detektiven Shanne opsporer deres Lichess-profiler.

Afhængigt af folks døgnrytme går formiddagen med morgenmad, motion og holdmøde i vilkårlig rækkefølge. Holdmødet er dog altid 10.30 – en halv time efter brætopstillingen er klar og så står den på forberedelse til partiet.  Måske bliver der også tid til en gåtur/løbetur eller en tur i spaen inden frokost. Vi har været rigtig heldige med hotellet, der ligger på Margaretøen, som er et stort, grønt resortområde. Selve hotellet slår sig op som et termisk hotel og har en lang række helsebehandlinger – mod betaling, forstås, men det betyder, at vi har adgang til pool, spa, termiske bade og diverse saunaer.

Klokken 14 er der afgang til spillestedet og af holdkaptajnen får man udleveret sit grønne spillerkort, der giver adgang til spillesalen. Vi spiller klokken 15 i én stor spillesal, men når man er færdig med at spille, skal man aflevere sit grønne kort og forlade salen. I gårsdagens parti spillede min modstander videre med et tårn mindre, hvilket irriterede mig. Men så kom jeg i tanker om, at jeg da bare kunne vandre rundt og kigge på topmatcherne, jeg havde jo en time på klokken!

Busserne tilbage til hotellet kører hver halve time, og så er det tid til noget sen aftensmad før holdmødet klokken 22.

You may also like...